Printaj ovu stranu

Sportski Mozaik: Balkan Health and Fitness Summit

29 Okt 2018

Balkan Health & Fitness Summit je dvodnevni edukaciono praktični event koji je za vikend održan u Sarajevu.

Uz različite eksperte kroz dva dana ovog eventa imali smo priliku vježbati praktično i slušati različita predavanja na teme treninga, ishrane, zdravlja, mobilnosti, kretanja, planiranja treninga, suplementacije i još mnogo toga. Svjetski supertrener I popularni predavač na temu fitnesa I zdravlja bio je u Sarajevo na Balkan Health and Fitness Summit.

Sa 57 godina iskustva u treningu, fitnesu, jiu jutsu Steve je poznat kao jedan od najkreativnijih kondicionih I fitness trenera. Kroz veliki broj godina kojim se bavi sportom isprobao je sve metode I moduse vježbanja, različite tehnike disanja, načine ishrane, vježbe I proputovao cijeli svijet učeći na svakom koraku da bi danas bio hodajuća enciklopedija znanja o fitnesu, treningu, ishrani, zdravlju, disanju I njegovoj strasti jiu jitsi.

Predavač je I trener na različitim seminarima u cijelom svijetu, kao I američkim državnim agencijama, DEA, Tajna služba, FBI I sličnim. Veoma je tražen u svijetu fitnesa kao predavač a svi oni koji se bave fitnesom I zdravim životom imali su priliku mnogo da nauče od Steve Maxwella.

Vlasnik BTC gyma iz Sarajeva i idejni tvorac Body Transformation Center sistema rada koji šest godina već uspješno radi i pomaže ljudima. Nakon završenog Fakulteta Za sport i tjelesni odgoj, nastavlja se usavršavati kroz razne certifikacije i seminare na polju treninga i ishrane te završava između ostalih certifikacija i prestižni sistem Precision Nutrition. Vlasnik je prve i jedine akreditacije za obuku Fitnes Instruktora sa internacionalno priznatim certifikatima u Bosni i Hercegovini.

U emisiji Sportski Mozaik 29-10-2018 godine od 18:00 sati poslušajmo predavanje Džemala Gekića o temi " Ishrana za cjeloživotnu transformaciju" .

Emisiju uređuje i vodi Bakir Silajdžić

Ocijeni
(1 Glasaj)

Povezani članci (by tag)