(15:30) Prvo izdanje Sportskog mozaika radija BIR: Šener Bajramović i Harun Mahmutović Istaknuto

07 Sep 2015

Prvo izdanje Sportskog mozaika radija BIR danas od 15 sati i 30 minuta! Biće tu zasigurno dobrih sportskih sadržaja, poput pregleda dešavanja u sportu, kako u BiH tako i na ino sportskoj sceni, ali i dosta drugih sadržaja poput sportskih razgovora i sportskih vidika!

Novitet je da u okviru teme sedmice očekujemo i Vaše učešće putem brojeva telefona 033/559-420 i 033/559-421.

Javite se na Vama dobro poznate brojeve i podijelite svoje razmišljanje o temi koju tretiramo! Možete nam se javiti  i putem e-maila  Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. !

Prvo izdanje: Nastupi bh. nogometaša i košarkaša!

U današnjem prvom izdanju Sportskog mozaika radija BIR u okviru nove programske sezone govorimo o nastupima naših nogometnih reprezentativaca u okviru Kvalifikacija za EP naredne godine u Francuskoj, ali će biti govora i o nastupu naših košarkaša, koji učestvuju na EP u Francuskoj.

Specijalni gost današnjeg Sportskog mozaika je g. Šener Bajramović, nogometni stručnjak, sa kojim ćemo razgovarati o posljednjim akcijama bh. nogometaša ali i našim šansama da se nađemo u baražu. Nešto više kazaćemo i o našim košarkašima i njihovim šansama da se domognu drugog kruga na EP u Francuskoj.

O impresijama iz bh. tabora nakon poraza od Poljske i Francuske ali i šansama danas protiv Izraela izvjestiće nas generalni sekretar KSBiH Harun Mahmutović, koji će se specijalno za radio BIR javiti iz Monpeljea!

U okviru našeg  današnjeg druženja na talasima radija BIR, pripremili smo još dosta zanimljivih sadržaja. Biće tu vijesti sa svih sportskih meridijana, ali i vijesti iz naše zemlje. Jedna takva vijest nam dolazi iz Zenice gdje je počela nova sezona Džematske lige u nogometu, koju će nam u svom javljanju predstaviti g. Safet Kubat!

Nadamo se cijenjeni slušaoci da će svako od vas pronaći nešto za sebe u prvom izdanju Sportskog mozaika radija BIR.

Danas od 15:30h sa Edinom Spahićem!

Ocijeni
(0 glasova)

RTV IZ-e "BIR" je institucija koja se bavi proizvodnjom radijskog i televizijskog programa.

Žiro račun:

RTV IZ BIR d.o.o.

141 001 000 529 1515

BBI d.d. Sarajevo


Najnovije