Novi dobitnici BBI nagrada

18 Okt 2016

BBI banka u saradnji sa MasterCardom pokrenula je nagradnu igru „Karticu provuci, auto izvuci“ za sve korisnike BBI Debit MasterCard i Gold Debit MasterCard kartica.

Učešće u nagradnoj igri, koja je počela 1. jula i trajat će do 31. decembra ove godine, mogu uzeti korisnici BBI MasterCard kartica koji tokom jednog mjeseca naprave bezgotovinske transakcije u minimalnom iznosu od 100 KM. Svaka bezgotovinska transakcija na prodajnom mjestu jednaka ili veća od 10 KM, odnosno zbir transakcija od 100,00 KM ili više, u jednom mjesecu, omogućava učešće u nagradnoj igri. Veći broj transakcija stvara veću vjerovatnoću dobitka mjesečnih nagrada kao i jednu od tri glavne nagrade.

Organizatori nagradne igre obezbijedili su svakog mjeseca tri vrijedne nagrade – laptop HP 250G4, smartTV panasonic TX-40DS400E i mobitel samsung galaxy J710.

Izvlačenje dobitnika za treći mjesec nagradne igre, mjesec septembar, provela je tročlana Komsija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Dobitnica prve nagrade smartTV panasonic TX-40DS400E je Jasna Ćesir iz Sarajeva. Za BBI banku se odlučila zbog etičkog pristupa poslovanju.

„Zadovoljna sam uslugom BBI banke, moja porodica koristi sve usluge, čak i najmlađi članovi. Za moju sedmogodišnju kćerku Asju odabrala sam dječiju štednju i veoma sam zadovoljna“, kaže Jasna Ćesir, koja je po novi TV došla sa suprugom Dževadom.  Dobitnik druge nagrade – laptopa HP 250G4 je Senad Ljubijankić iz Bihaća, za kojeg je nagradu preuzela majka Minka.

„I sin i ja smo klijenti banke i sretni smo da uz sebe imamo pouzdanog finansijskog partnera kao što je BBI“, govori gospođa Ljubijankić.

Treću nagradu, mobitel samsung galaxy J710, dobio je Dževad Neimarlija iz Blagovca, a nagradu su preuzeli supruga Emira i sin Dželaludin, koji se najviše obradovao mobitelu. Nagrade dobitnicima uručio je Damir Zukanović, rukovodilac Filijale Sarajevo najavljujući nove proizvode i kvalitetnu uslugu za sve klijente Banke. Nagradna igra se nastavlja i u narednim mjesecima, i svi korisnici BBI BBI Debit MasterCard i BBI Gold Debit MasterCard kartica mogu se uključiti i dobiti priliku da osvoje vrijedne nagrade. Osim mjesečnih nagrada, organizatori su za sve korisnike BBI MasterCard kartica pripremili i tri glavne nagrade - automobil hyundai i20, petodnevno putovanje u Istanbul za dvije osobe, i vikend za dvije osobe na Vlašiću.

Zainteresirani više informacija mogu dobiti putem e-mail adrese: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili pozivom na besplatni info broj 0800 200 20, svaki radni dan u periodu od 08:00 do 16:30 sati.

A.R.

Ocijeni
(1 Glasaj)

RTV IZ-e "BIR" je institucija koja se bavi proizvodnjom radijskog i televizijskog programa.

Žiro račun:

RTV IZ BIR d.o.o.

141 001 000 529 1515

BBI d.d. Sarajevo