Nova emisija: Uvijek aktuelno

10 Feb 2015

O društvenim, ekonomskim, političkim, porodičnim, vjerskim i drugim aktuelnim temama govorimo svakog utorka i četvrtka, od 14 sati na talasima radija Bir.

U jednosatnoj emisiji bavićemo svim temama koje su važne za naše slušaoce. Slušaćemo šta je to što ih muči, o čemu brinu, s kakvim problemima se susreću, razgovaraćemo o tome s ljudima u čijoj je to nadležnosti.

Naše linije, kao i do sada biće otvorene za pitanja i komentare naših vjernih slušalaca. Tretiraćemo konkretne probleme, od npr. zagađenosti zraka, do stanja Bošnjaka u RS-u ili nekih vjerskih dilema naših sugrađana, i uz pomoć gostiju nuditi odgovore na pitanja.

Također, predstavljaćemo, kao što smo to i do sada radili, pozitivne priče, uspješne, vrijedne ljude, one koji mogu biti primjer zajednici.

Dakle, nastavljamo da radimo, a za sve one koji žele da nam kažu o kojima temama bi htjeli saznati više, neka nam pišu na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. i Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Uređuju i vode: Mensur Aličković i Amela Jordamović.

Radio BIR

Ocijeni
(0 glasova)

RTV IZ-e "BIR" je institucija koja se bavi proizvodnjom radijskog i televizijskog programa.

Žiro račun:

RTV IZ BIR d.o.o.

141 001 000 529 1515

BBI d.d. Sarajevo


Najnovije