142. Ibadet-veza sa Stvoriteljem: “Institut za društvena i religijska istraživanja u Tuzli – ustanova na tragu naučnoistraživačkog rada u oblasti religije, kulture, tradicije i društvenih sadržajnosti” Istaknuto

02 Feb 2019

Dragi slušaoci, u ponedjeljak 04. februara 2019. godine možete pratiti šesnaestu emisiju četvrte sezone koju realiziramo tretirajući brojne zanimljive teme i stručne poslove iz područja vjerskog, obrazovnog, naučnog i istraživačkog života Islamske zajednice u BiH.

Naš gost u okviru 142. izdanja je prof. Emir Šečić, sekretar Instituta za društvena i religijska istraživanja u Tuzli, a naša nova tema je “Institut za društvena i religijska istraživanja u Tuzli – ustanova na tragu naučnoistraživačkog rada u oblasti religije, kulture, tradicije i društvenih sadržajnosti”

Budite sa nama i saznajte više o ovoj značajnoj ustanovi, ali i odgovore na mnoga zanimljiva pitanja poput sljedećih:

Kada je Institut osnovan, ko je njegov osnivač i koje su mu djelatnosti?
Koje su aktivnosti Instituta u proteklom periodu?
Koje su aktivnosti Instituta planirane za 2019. godinu?
Kakva je vizija i koji su dugoročni planovi Instituta? 

Očekujemo i dalje Vaše aktivno učešće putem telefona 033/559-420 i 559-421, putem e-maila Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili putem facebook stranice radija BIR, gdje nas možete uživo i gledati.

Budite sa nama!

142. Ibadet-veza sa Stvoriteljem - ponedjeljak 04.02.2019. od 10h uživo!

Urednik i voditelj Edin Spahić.

 

Ocijeni
(0 glasova)

RTV IZ-e "BIR" je institucija koja se bavi proizvodnjom radijskog i televizijskog programa.

Žiro račun:

RTV IZ BIR d.o.o.

141 001 000 529 1515

BBI d.d. Sarajevo