168. Ibadet-veza sa Stvoriteljem: “Zahvalnost - ibadet srca II” Istaknuto

03 Nov 2019

U ponedjeljak 04. novembra 2019. godine uživo od 10h na talasima radija BIR poslušajte 168. izdanje emisije Ibadet-veza sa Stvoriteljem.  

U petoj sezoni naše emisije, spremili smo veliko osvježenje za dušu i srce svakog vjernika kroz tretiranje unutarnjih i zanemarenih elemenata i dimenzija ibadeta, dok kojih ćemo nastojati dosegnuti u društvu našeg redovnog gosta naše pete sezone, glavnog imama Medžlisa islamske zajednice Sarajevo doc. dr. hafiza Kenan-ef. Musića.    

Sedmo izdanje naše pete sezone, odnosno naše 168. izdanje ukupno, biće upriličeno u ponedjeljak 04. novembra od 10h uživo, a tema će ponovo biti “Zahvalnost - ibadet srca”. U novom izdanju našeg serijala ponovo govorimo o zahvalnosti, odnosno o relaciji ibadeta šukura - zahvalnosti i sabura – strpljivosti te o uvjetima istinske zahvalnosti. Budite sa nama i saznajte kako je zahvalnost ljudima vrlina i stil Poslanika s.a.v.s., kao i o tome kako se tretira zahvalnost roditeljima.

Očekujemo i dalje Vaše aktivno učešće putem telefona 033/559-420 i 559-421, putem e-maila Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili putem facebook i youtube stranice radija BIR, gdje nas možete uživo i gledati. Budite sa nama!

Urednik i voditelj Edin Spahić.

Ocijeni
(0 glasova)

RTV IZ-e "BIR" je institucija koja se bavi proizvodnjom radijskog i televizijskog programa.

Žiro račun:

RTV IZ BIR d.o.o.

141 001 000 529 1515

BBI d.d. Sarajevo


Najnovije