Printaj ovu stranu

166. Ibadet-veza sa Stvoriteljem: “Povjerenje u Stvoritelja - ibadet srca” Istaknuto

20 Okt 2019

U ponedjeljak 21. oktobra 2019. godine uživo od 10h na talasima radija BIR poslušajte 166. izdanje emisije Ibadet-veza sa Stvoriteljem.    

U novoj, petoj sezoni naše emisije, spremili smo veliko osvježenje za dušu i srce svakog vjernika kroz tretiranje unutarnjih i zanemarenih elemenata i dimenzija ibadeta, dok kojih ćemo nastojati dosegnuti u društvu našeg redovnog gosta naše pete sezone, glavnog imama Medžlisa islamske zajednice Sarajevo doc. dr. hafiza Kenan-ef. Musića.    

Peto izdanje naše pete sezone, odnosno naše 166. izdanje ukupno, biće upriličeno u ponedjeljak 21. oktobra od 10h uživo, a tema će biti “Povjerenje u Stvoritelja - ibadet srca”. U novom izdanju našeg serijala saznajte šta je to povjerenje i kako ga najlakše razumjeti, ali i kakva srca imaju povjerenje u Gospodara. Pored toga u našem novom izdanju saznajte u kakvim su relacijama sunnet i povjerenje, ali i vrijedne savjete kako da u našim srcima jačamo povjerenje u Boga dž.š.?

Očekujemo i dalje Vaše aktivno učešće putem telefona 033/559-420 i 559-421, putem e-maila Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili putem facebook i youtube stranice radija BIR, gdje nas možete uživo i gledati. Budite sa nama!

Urednik i voditelj Edin Spahić.

Ocijeni
(0 glasova)

Povezani članci (by tag)